Lidt om os

Tine:

Jeg hedder Tine og er fra 1974 og har gennem en del år arbejdet i butik, hvorefter jeg har været dagplejer i 10 år. Arbejdet med børn er et fantastisk job og jeg trives godt med opgaven. Jeg syntes, det er givende, når de små klarer nye udfordringer og kigger op på mig med stolthed og smil. Jeg elsker de smil, knus og små episoder, jeg oplever i dagligdagen.

 

Min store interesse er at dyrke udelivet og naturen sammen med børnene. Her bruger jeg naturens materialer og muligheder i udvikling af barnets motorik, sprog og kreativitet. I vores dagpleje bruger vi årets gang til inspiration for aktiviteter og læring som f.eks. når vi sår, høster og spiser vores grøntsager.

 

Min familie består af min mand Henrik og vores to børn Emma fra 2005 og Anne fra 2009. Vi har desuden høns og hund, som børnene er med til at fodre og snakke med.

 

Min fritid går med at campere med familien, en tur syd på eller en lang gåtur med børnene.

 

 

Mette:

 

Jeg hedder Mette Skovhus og er fra 1980. Jeg er en stabil, omsorgsfuld, ansvarsfuld og åben person. Jeg er altid glad og mener selv, at jeg har et positivt livssyn. 


Jeg lever sammen med min kæreste Jesper og vores 4 børn, Nellie fra 2005,  Linnéa fra 2009, Laura fra 2010, Sune fra 2012 og Emil fra 2018.

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent og har bl.a. arbejdet med udviklingshæmmede, og fysisk og psykisk syge. 

Jeg har været privat naturdagplejer siden 2011.

At se børn udvikle sig på bedste vis og se den kærlighed, der stråler ud af de små øjne, er for mig noget af det mest givende. Og jeg har bestemt også masser af kærlighed at give af.

Jeg kan godt lide at være ude i naturen. Jeg oplever naturen som et godt sted til at børnene kan udvikle motoriske færdigheder og få en masse sanseoplevelser.